• Verkstad: Mån-Tor 07:00 - 17:00 | Fre 07:00 - 16:00
  • Försäljning: Mån-Fre 07:00 - 17:00 | Lördag - Söndag Stängt
  • Tumstocksvägen 6, 187 66 Täby, Sverige
  • 08-35 93 00

Om Transportcenter

Transportbilar och service till hantverkare i 50 år.
Hos Transportcenter känner du dig välkommen så fort du öppnar entrédörren! Du möts ofta direkt i dörren av vår trivsel-ambassadör Boston (En labrador) och av personal som levererar kunskap om transportbilar.

Vi är ett trevligt gäng som tycker om att ha roligt på jobbet när vi säljer och servar transportbilar, vårt genuina intresse för transportbilar av alla slag genomsyrar allt i vår vardag och vi håller oss uppdaterade på det senaste inom branschen och kastar oss över alla möjliga utbildningar inom området.

Våra mekaniker gillar verkligen utmaningar och att modifiera transportbilar till att passa för varje arbetsuppgift t.ex.: Arbetsbelysning, hyllinredning, kåpor med dubbelgolv, plogutrustningar, tippflak & kranar mm. Yrkesstolthet på riktigt!

Vår verksamhet

Specialiserade på transportbilar – På riktigt! precis som snickaren bygger, elektrikerna fixar elen och målaren snyggar till efter dom andra – Transportbilar – ”Det fixar Transportcenter”.

Vi är inte särskilt intresserade av ”avancerad lyx”, ”premiumkänsla” eller val av färg på läderklädseln, men mycket intresserade av lastmått, lastvikter, påbyggnationer och inredning, vi vet att transportbilen bara är ett av många verktyg för ert företag.

Transportcenter är valet för företagare som uppskattar bra och kompetent service, korta väntetider på verkstaden, kostnadsfri lånebil och tvätt vid service, bra vägledning i valet av arbetsbil, stort urval av finansieringsmöjligheter, – och som gör sitt bästa för att hålla ert företag rullande!

Vi kan erbjuda en transportbil för varje behov och har därför valt med noggrannhet vilka varumärken vi säljer, det ska vara pålitliga bilar som samtidigt är kostnadseffektiva, därför säljer vi:

Isuzu D-Max: Pickup – Japanskt hållbarhet!

Fiat Skåp, Flak & Chassi: Doblo, Scudo & Ducato – Italiensk design!

RAM Pickup – Makes America great!

Begagnat – Noga utvalda, kontrollerade och åtgärdade enligt en lång checkpunktslista. Naturligtvis även tvättade, rekonditionerade och leveransklara. Säljs enbart med garanti.

Se våra bilar här

Varmt Välkommen att kontakta oss